01 szeptember 2010

Adat után

Gyorsan annyit, hogy DAX-ban eső trendnél és ellenállásnál vagyunk 6056 pont, speki longokkal most már szerény véleményünk szerint óvatosan ... EURUSD is szépet ment ma, ott is 1.2840-nél visszaveszünk (ill. most adunk) a lendületből ... de a hangulat most mindent elsöpörhet, így csak csökkentettünk, nem zártunk mindent !

3 megjegyzés:

Wb4XPr0 írta...

Szerintem sem kell csukni. Majd stopot húzhattok a most kialakuló völgy alá esetleg, aztán mehet a menet. 1,2880 majd 1,2945 az én szerény céláraim.

efiksz írta...

Ez stratégia kérdés szerintem, hiszen kérdéses az, hogy milyen időtávban nézed, hol vetted ergo milyen kockázat/hozam arányod van, de amennyiben ez egy új long trend, akkor igazad lesz benne, és kialakul a következő völgy. Mi azért zártuk, mert arra számítok, hogy egy gyors menet után korrigálni fog, és ebben a "célár 1.278 és 1.279 közé tehető. Nos, mi most erre játszunk :)

Wb4XPr0 írta...

Igazad van, én valszeg ezért szoktam benézni az ilyen kitöréseket és későn reagálni mert mindig völgyet várok benne:) De most azért bátorkodtam erre tippelni, mert még abból az augusztus elején indult esésből nem volt értelmesebb felfele korrekció. Én most húztam a stopomat 1,2770-hez, meglátjuk mi lesz. Persze sajnos beleszólhat még ebbe a mai híráradat:)