14 július 2010

EURUSD: a kulcsszint

A részvénypiacok emelkednek, a jelentések jók (vagy az elemzők bénák, de ez lényegében teljesen mindegy), most a devizákon a sor. Eddig is érdekeltek voltuk a korrekcióban, de most eljutott ez eurusd egy olyan szintre, ahol már beszélhetünk arról is, hogy bizony itt a trend törése is lehetséges. Véleményem szerint a tegnapi csúcs átvitele esetén érdemes longot nyitni és azt erősen figyelemmel kísérni, hiszen ez még mindig eső trendben van, és a mikro emelkedő sáv visszatesztelése sem elképzelhetetlen. Lényeg a lényeg, itt ma lehetnek érdekességek.


Részvénypiacokon a fej-vállból úgy néz ki, hogy semmi sem lesz, most már a korábbi csúcs a cél. Amcsi piacokon a Dow a 200 napos mozgóhoz érkezett, amennyiben ezt átvszi, akkor további vevők érkezhetnek, igaz, a jeletés szezon és a nyár miatt a forgalom egyelőre több mint alacsony.

Más: szerettem volna egy kicsit pihenni, úgy voltam vele, hogy nyáron már úgy sem lesz semmi, pláne, hogy jelentések is vannak, nade úgy néz ki, hogy ez mégsem lehetséges. Ettől függetlenül nyugtával dícsérjük a napot, akkor is ki fogom kapcsolni egy hétre a monitort :).

Nincsenek megjegyzések: