04 július 2010

Dax

Egy biztos! Jelen esetben elég kockázatos már a short, de még nem érett meg a vétel. Azaz 50-50% esély van mindkét irányra. Igaz, hogy szintek alapján minden lefelé áll, de azt sem szabad elfelejteni, hogy amerika 10! napja esik nulla korrekció nélkül és bármikor jöhet 1-2 nap emelkedés ésebben az esetnen, a dax is felfelé fog menetelni.



Dax 4 órás

Szépen tapad az eső csatorna aljához és halad benne töretlenül lefelé. Látok jeleket amik arra engednek következtetni, hogy a shortokat akinek felülről van érdemes már zárni. A vételekkel érdemes még kivárni, de bármikor bejöhetnek az elsődleges vételi jelek, minimum egy korrekció erejéig a csatorna tetejéig.



Dax napos

Szintek láthatóak, ezek nyújthatnak némi támasz pontot , de egy igazi korrekció még nem érett meg daxban, (usaban már sokkal jobban és ha nem lett volna hosszú hétvége akkor dow jones indexet már vettünk volna próbára) , de lényeg a lényeg érdemes kivárni ezt a pár napot amíg egyértelmű jeleket nem kapunk a további irányt illetően.
Talán némivel nagyobb esély van az emelkedésre, de ne előlegezzünk meg semmit sem mert az igen drága szokott lenni!



Sok sikert és jó trédelést, stoppoket meg mindíg használni! Úgy ahogy a tűzoltó legjobb barátja a víz, úgy a tréderé a stop!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: