22 április 2010

Dax

Csak röviden pár szót, sajnos nem jutottam tegnap odáig, hogy chartot is feltegyek, de azért pár mondatot muszáj hozzátennem.

Ha nem is tegnap délelőtt, de este megindult egyfajta csorgás. A 6250-es szint amit írtam csak megfogta az árfolyamot (igaz rendesen fölé szúrt), de egész nap ennek a környékén mozgott, estére már inkább alatta, ma reggel meg egyelőre úgy néz ki, hogy le is fordul róla és esésbe kezdhet.

Igazából aki a biztosra akar menni az vagy a 21 napos elestével nyit shortot, vagy a 6310 meghaladásával nyit longot. Utóbbit azért jól gondoljátok át. Aki rövidebb chartokat is figyel mármint rövidebb távon akár dt kereskedik az már tegnap benyitotta a shortjait 6250-6230 között ezt viszonylag jól lehet stoppolni. A tetőkeresés meg nem jó módszer, mert sokszor éget és ki a fene tudja, hogy az volt-e a teteje, mindig csak utólag derül ki, hogy hol is volt.

Érdemes még egy kicsit kivárni, nem sok hiányzik az elmozduláshoz. Két jel lesz az ami komolyabb momentumot hozhat:
1. Átviszi a 6310-et
2. Letöri a 6186-90 környékén a 21 napos mozgóátlagot.

Ezek szolgálnak ellenállás és támaszként is, valamint még a korábbi eladási jel helye 6250 amit eddig visszatesztelt de nem bírt vele.
Egy negatívum ami a short ellen szól, hogy nagyon vontatott ez az egész és a short nem ilyen! Gondoljunk csak vissza short szempontból 2 évvel korábban mi is volt!!

Jó szelet, sok sikert!

Nincsenek megjegyzések: