21 április 2010

Dax

Nem számítottam rá, hogy ilyen magasságokba vissza tud kapaszkodni az árfolyam, de akárhogy is nézzük az első eső napot a 21 napos mozgóátlag környékén keményen megvették. Hogy lesz-e folytatás?? Ha esni akar legkésőbb ma délelőtt meg kell indulnia lefelé, de erre látom a kevesebb esélyt.

Úgy néz, hogy kell még egy függőleges begyorsuló szakasz ami talán ebből a pattanásból meg is lehet. Ha kimegy az index 6310 fölé, akkor nagy a valószínűsége, hogy eléri majd akár még az ék felső szárát is ami 6400 felett van. Amit mindenképpen látok benne, ha felfelé indul (márpedig nagyon úgy fest a kép), akkor legalább 100 pont benne van a 6400-as értékig!

Elvileg 6250-et nem szabadott volna meghaladnia ha short, de ezt megtette, remélem használjátok a stoppokat és ha kimegy 6310 fölé, akár egy rövid utolsó húzásra be lehet még lépni. A kérdés az az lesz, hogy meddig lesz erő a mozgásban és milyen szinteknél kezd majd szétterülni.

A legjobb az lenne, ha 2-3 nap alatt rendesen begyorsulna a mozgás felfelé, jól megtépnék az indexeket, mert az sokat könnyítene a dolgon!




Jó szelet! Tessék figyelni, mert volatilisebb naapok következhetnek!

Nincsenek megjegyzések: