18 április 2010

Dax

Kiestünk a formációból!

Megpróbálták meghúzni még felfelé, de 6300 környékén már erőteljesebben beleadtak a piacba ami azt eredményezte, hogy kiestünk az ékből és a rövid támaszát 6250 (kb. ez az ék alsó szára is), szintén levitte.

Minden szinten eladási jelek. MACD beadta az eladási és bizony ezen indikátor szerint elég nagy hely van lefelé. RSI is beadta az eladást, és a CCI már jóval korábban.

Az alakzatból is kiestünk ez is egy eladási jel.
Ami még nekem hiányzik azok a mozgóátlagok által beadott eladási jelek. Ezek még hiányoznak.

Legjobb esetben egy visszatesztet el tudok képzelni az ék alsó száráig az kb.: 6250 de ennél semmiképpen sem feljebb , mert akkor nem a további eséssel álunk szemben!

Az esében a támaszok a képen a fibo szinteken láthatóak első valamire való támasz az 6100 közvetlen környéke. Az indikátorok mozgásának a gyorsasága el fogja árulni, hogy mekkora eséssel is állunk szemben.

Longokat a támaszokon nem nagyon erőltetném, aki shortolni nem akar az inkább partvonal!
Alulról hozott longok viszont minden további nélkül tarthatóak még!

Hétfői nap kell még az esés megerősítéséhez addig ez csak zaj! Valamint ha megerősítést nyer a formáció és a további fő irány , akkor újra kell számolni a fibo szinteket is.

És majdnem el is felejtettem a legfontosabb észrevételt, a pénteki forgalom 3x akkora volt , mint előtte az emelkedő napokon!!!! Ez nem hiszem, hogy olyan könnyen le tudja majd törölni a piac!!




Jó szelet, sok sikert! És nem elfeledni mindig 2 irány, van a tőzsdén és semmi sem biztos addig amíg meg nem történt!

Nincsenek megjegyzések: