14 október 2009

S&P500 is mocorog

Ahhoz, hogy teljes legyen a kör, nem árt ha az olaj és a fő amerikai indexek is egyszerre tőrnek ki (OTP is), most csak szegény németek vannak bajban, hiszen ők már korábban is szerettek volna menni, de ez elsőre nem jött össze.

Szép kitöréseket itt is találhatunk, közte kedvencemet, a Deutsche Bankot, amely 54 felett mutat kedvező képet. De nézzük csak mit mutat az S&P500-as index.



Hosszabb távon láthatjuk a paradicsomba vezető út kikövezésének lépéseit, ez ma úgy néz ki folytatódni fog, mivel a tegnapi Intel eredmény (ismét nem találtak a meteorológusok) átlöki ezen a mágikus 1080-as szinten az indexet..


Rövidebb távon látható némi kitörés előtti konszolidáció, 1080 felett pedig kitörést ünnepelhetünk amerikai embertársainkkal együtt, kritikus szintek 1063 alatt, amely esetén bajban lenne mindenki, aki longot alkalmaz. Nos, mi is így tettünk, így mi is bajban lennénk (tulajdonképpen nem, hiszen kockázatkezelésünk miatt, itt mi már nem lennénk pozícióban) az 1080 felett nyitott longunkkal.

Nincsenek megjegyzések: