07 október 2009

Folytatódik az emelkedés

A korábbi short zárások után (két napja) nem léptünk semmit, hiszen a korábbi "élmények" éltek bennünk, és hasonló viselkedést véltünk felfedezni a DAX mozgásában mint legutóbb, mikor a leütés utáni sávból felfelé lépett ki.


Azóta ellenben él a rövid trend, és a hosszabb sávozás, trükkök most is voltak, és úgy néz ki, lesznek is, hiszen most kezdődik a gyorsjelentés szezon amerikában, aminek következtében igen nagy volatilitás várható.



A DAXban továbbra is kritikus, és fontos szint az 5620, ami most újra támasz, ráadásul a gap-et simán átvitte, közben pedig hagyott lefelé is egy gap-et, amely erős támasz lesz a közeljövőben, persze attól függ, minek hatására esünk majd le idáig. Röviden érdemes figyelni a trendet, fontos lehet az eurusd, és poziból nézzük az arany mozgását is, amely új csúcsra ment, így reményeink szerint hamarosan az 1100-as szintet célozhatja meg.

Az aranyban a stoppot 980-ra helyeztünk, de reményeink szerint ezt a napokban húzhatjuk feljebb, a beszállási, 1035-ös árunk közelébe.

Nincsenek megjegyzések: