02 szeptember 2010

Ahogy a piacokat most látjuk

Már napokkal ezelőtt számítottunk arra, hogy lesz egy korrekció, amely szintén gyors mozgásokkal járt, szinte fordított a menet, mint emelkedés esetén szokott lenni, így az emelkedés a rövidebb, gyorsabb lefolyású. Tegnap ezért is éreztük azt, hogy itt egy jó pont lehet lezárni a speki longokat, és kivárni. Erőt akkor látnánk, ha kimenne a tegnpai csúcsa fölé, de ezt majd akkor elemezzük.


EURUSD az a pár, ahol minden lehet, és annak fordítottja is. Az elmúlt idők mozgása után itt is várható volt, hogy a jó hangulat hatására lesz mozgás, így a számunkra mikro eső trendből kitörés után a közel 120 pipes mozgás volt az, amelynél azt éreztük, hogy csökkentenünk, majd 1.2820-nál zárnunk kell. Korrekció lefuthat itt is, így nagyon óvatosan 1.278 és 1.279 közt próbálkozunk majd, ám jó lenne bizonyítania a párnak, hogy van erő benne, és elindul a napi emelkedőjére, számunkra az lesz a következő jel.

Igazán nagy erő a korábbi lokális tető átviteléhez szükséges, ám mivel ez még nincsen, így mi óvatosan maradunk ebben a párban, hiszen ez még csak egy szintén mikro emelkedő trend.


Nincsenek megjegyzések: