23 június 2010

Fontos nap

Legalábbis a mai az lesz az amcsiknak, mert valahogy nem tudnak elszakadni a 200 napos mozgótól, így a tegnapi nagy semmi vége egy nagyobb esés lett, amivel simét ezen mozgó alá kerültek.

Lényegében ameddig nincsen megerősítés, addig semleges ez is, habár az elmúlt 1,5 nap, a hétfői csúcs beleadás, és a tegnapi folyatatás már minket arra ösztönzött, hogy adjunk bele, de ezek még nem a verseny méretek. A németeknél is megtört tegnap az emelkedés, 6250 alatt vált negatívvá a kép, így ott is irányba álltunk (6300 esetén törölve).

Aranyban nincsen változás, kitörési szint alatt, EURUSD jön vissza, de még egyelőre ez csak a rövid emelkedés korrekciója.

Többi deviza sem mutat sokat, azonban a CHF töretlene emelkedése nem túl sok ember boldogság hormonjait mozgatja meg, így hamarosan jelentkezünk egy kis körképpel, mit érdemes várni, milyen szintek lehetnek, és mikor érezhető a mellkason érezhető nyomás enyhülése (megjegyzem, nem vagyok elfogult, hiszen nincsenek érdekeltségeim egyik irányban sem).

Röviden hát ennyi, lássuk milyen napunk lesz.

Nincsenek megjegyzések: