27 január 2010

Arany és a többiek ...

Úgy néz ki, hogy egyelőre - amíg az USA dzsídípi arányos hiánya nem lesz terítéken - a korrekció a sanszosabb az arany piacán. Egy dupla csúcsot könnyedén bele lehet látni, ami jelenleg a nyakvonalánál egyensúlyoz, ha ezt töri az újabb bő 100 dolláros gyengülést hozhat.

Az olaj a hosszú távú Pivot-ja körül mozog és teljesen jól érzi magát a 70-80 dolláros sávban, nem különben a szaudiak, akik azt nyilatkozták, hogy ez az árszint nagyon jó nekik, kényelmes profitot biztosít és még fejlesztésre - újabb Bentley flotta vásárlására - is fussa:)

USDHKD ... ez egy érdekes chart, leginkább az látszik rajta, hogy ereszt a lufi a kölföldi befektetők a kínai jegybank restriktív monetáris politikájától tartva pánikszerűen menekülnek a HKD-ben denominált eszközökből.

Végül, de nem utolsó sorban az euró-forint kereszt. Már egy ideje a mi forintunk is a hosszú távú Pivot-ja (272,4) körül kering és teljesen jól elvan a 261 és a 283-as szintek által kialakított sávban ... kereskedni nehéz, amíg nem tör ki valamelyik irányba és viszi át a ként fontos szint valamelyikét, addig csak zajról beszélhetünk.


Nincsenek megjegyzések: