26 november 2009

Amerika nélkül ...

... mit érek én ? Nekünk, magyaroknak, dallamos kérdés ez, csak abban a kontextusban a zene hiányzik, nekünk itt pedig a vevő, mivel úgy tűnik, a hamburgeres brigád a pulykát sütögeti kint.
Mint azt már korábban is írtuk, a jelenlegi szintek környékén található az eső trend, amelyen csak nem kellene átmennie a piacoknak amerikában. Ez persze csak vicc, hiszen ki tudja mit szeretnének az amerikaiak elérni, mennyire kívánják fenttartani a mostani korlátlan pénz kínálatot, és az ezáltal generált eszköz lufit. Minde esetre itt az eső trend valahol, szerintünk nem lesz itt hihetetlen bull, mi már nagyon a short beszállot nézegetjük.

Dollárban nincsen változás, egyelőre a kitörés felett, folyamatosan tesztelgetvén azt. Látható itt is, merre van az emelkedő trend, illetve az is, kedvens fibonacci barátunk elmélete szerint, meddig mehet még az emelkedés, illetve melyik lehet a követkzeő komolyabb megálló. Kimaradt, de van egy 1.53 körüli ellenállás is, abban az esetben, ha a világ nem unja meg a folyamatosan elértéktelenedő dollárt.

Összegezvén, arany fel, dollár gynegül, egyéb részvény piacok képzeletbeli gondolatfelhőiben óriás kérdőjel, eső olaj (de inkább egy nagy semmi), és ennyi. Ha kimaradt volna valami, írjátok meg nyugodtan ;)

Nincsenek megjegyzések: