02 július 2009

Kora reggeli ébresztő!

Dax órás

Szépen haladunk az emelkedő csatornában. Minta szerint most megnézzük a csatorna alsó értékeit. Ahogy a grafikonon látható, a sávból való törés esetén várja egy következő eladási order!

A hétfőn felvett pozíciót tegnap sajnos nullában ki kellett csukni, de szigorúan tartottuk a stratégiát és így kellett tenni. Elért nyereség/veszteség 0,00%

A sáv felső szélében be lehet nyitni a shortok egy részét,(ahogy mi azt meg is tettük) és legalább a csatorna alsó széléig ki is tartani. Érezhetően fogy az erő az indexekben. Teljesen úgy mozog az egész , mint az első nagy beszakadás előtti utolsó pár hétben napban a csúcsoknál!

Ha nem tudja letörni az index kb. a 4830 környékét ami már egybeesik az alsó széllel akkor érdemes zárni rövidre a shortokat és akár meg is lehet venni. Stop a sávszél alá. Ha törik a csatornaszél adni kell. Felfelé 4950-4980 erős ellenállás annál ha továbbmegy akkor nem short az irány.



Dax 4 órás



Dax napos

Ez az a bontás amin jól láthatóak a szintek és ezt összafésülve az órás csatornával 4900 felett elég jó hozam/kockázat aránnyal be lehetett shortolni az indexet!

Ha sikerül valamikor a közeljövőben letörni a nyakvonalat, ami azért még odébb van akkor bizony komoly esés elébe nézünk.
Viszont minden nappal amivel nem esik be az index nagyobb az esélye még egy utolsó felfelé próbálkozásnak.

Legyünk résen, mert ha elindul a mozgás akkor nem 100 pontos lesz!



Nikkei napos

Short pozíciót vettünk fel a grafikonon a felső fibo szint környékén 10034-nél!

A stop már nullában célár 8450 környéke de ez előtt 50-100 pontal lezárjuk majd a pozit.
Tehát a jelen esetben van egy olyan tréd amiben már nem tudunk egyetlen egy forintot sem bukni, viszont elég szép nyereség érhető el ha kegyes lesz hozzánk a hét további 2 napja.

Valahogy így kellene működnie a tökéletes kockázatkzelésnek.
De nekünk sem megy mindig! :)






Jó szelet!

Nincsenek megjegyzések: